Vi støtter nu også Dyrenes Beskyttelse

Vi støtter nu også Dyrenes Beskyttelse - Freeposter

Vi er meget begejstrede for at kunne annoncere, at vi har valgt at støtte Dyrenes Beskyttelse, ved at blive en officiel erhvervsstøtte i 2021.

Dyrenes Beskyttelse er en forening hvis rødder går helt tilbage til 1875, hvor man i Danmark ønskede en forening der kunne varetage dyrenes tarv. Foreningen har udviklet sig meget siden, men grundessensen er stadig den samme den dag i dag, nemlig at forbedre landbrugsdyrenes, familiedyrenes og de vilde dyrs forhold.

WFA

I 2021 er en ny verdensomspændende dyrevelfærdsorganisation stiftet. 19 dyrevelfærdsorganisationer over hele verden er gået sammen, og har dannet World Federation for Animals, og her er Dyrenes Beskyttelse med.

Stiftelsen af WFA er en af årsagerne til, at vi har valgt at støtte Dyrenes Beskyttelse økonomisk. For at gøre en forskel for de udrydningtruede dyr, er der brug for stærke kræfter og samarbejde på tværs af landegrænserne. Et eksempel er den store udrydelse af elefanter. Her er det ikke nok at sætte ind i Afrika, for den illegale handel med stødtænderne, sker hovedsagligt i Asien.

WFA vil arbejde på at få indflydelse på de højeste politiske niveauer, eksempelvis i FN-systemet, for at kæmpe for et ophør af den unødvendige udnyttelse af vilde dyr, og at kæmpe for bevarelsen af dyrenes levesteder.

Vi er stolte og glade over at kunne støtte, men i virkeligheden er det dig som har købt vores WILDLIFE-plakater, der skal være stolt og glad. For uden dig, ville det slet ikke være muligt.