Levering

Leveringen er gratis når du handler for over 300 kr. Ellers betaler du baseret på vægt, den laveste sats er 39 kr.

Den typiske leveringstid er 1-3 hverdage. Vi printer først plakaten når den er bestilt, hvilket vi gør for at undgå papirspild. 

Vi gør altid hvad vi kan, for at sende din pakke så hurtigt som muligt.

Som udgangspunkt nej. Vi følger de nationale helligdage i Danmark, hvilket som udgangspunkt betyder, at vi ikke besvarer e-mails eller behandler ordrer på de dage.

Er du i tvivl, så kan du altid skrive til os på giveme@freeposter.org

Diverse

Ja, det kan du godt. Kontakt os på giveme@freeposter.org for vejledning.

Nej, vores plakater sælges uden ramme. Ønsker du at få en ramme med din plakat, skal du bestille det separat. 

Nej. Alle vores produkter har vi designet og produceret selv, og det eneste sted du kan købe dem er via vores webshop.

Ja. Selvom flere og flere er gået over til eksempelvis polystyren, så har vi valgt ægte glas i vores rammer. Årsagen til at mange går væk fra ægte glas er, at det er ret besværligt og dyrt at håndtere rent logistisk. Det er væsentligt tungere og der er risiko for brud. Vi synes dog at de positive sider vejer op for dette, da glasset eksempelvis ikke bliver ridset så let som polystyren, og at kvaliteten bare føles langt højere, da polystyren føles meget billigt.

Nej, vi startede ud under navnet Evermento, men skiftede navn til Freeposter i 2022, da vores koncept ændrede sig. Både personerne bag og værdierne er de samme.

Bæredygtighed

Alle plakater bliver trykt på 180 g/m2 mat kunstpapir, som sikrer en god holdbarhed og et fantastisk flot print.

Vi anvender kun FSC-mærket papir, hvilket er dyrere, men til gengæld er vi med til at sikre en bæredygtig skovdrift samt at produktionen tager hensyn til både dyr og mennesker.

I vores produktion gør vi brug af on-demand-print, hvilket betyder at vi kun producerer det der bliver solgt. Det betyder mindre spild.

Læs mere om FSC-mærket papir her.

Træet til vores rammer kommer fra bæredygtig produktion. Derudover har vi gjort profilen så minimalistisk som muligt, for at bruge mindst muligt materiale til hver ramme.

The Rhino Poster er en støtteplakat, designet og produceret af Freeposter. Plakaten kan kun købes på www.freeposter.dk.

50% af alle indtægter, kun fratrukket fragt og håndtering, fra salget af plakaterne bliver doneret til organisationer der aktivt arbejder med at beskytte de udrydningstruede næsehorn.

De resterende 50% bruges bl.a. på markedsføring, løn, administration samt andre initiativer til eksempelvis klimakompensering.

Pakker med omtanke er et projekt af PostNord, hvor man som afsender får mulighed for at kompensere CO₂-udledningen for sine forsendelser - hvilket Freeposter naturligvis deltager i.

Helt konkret betyder det, at forsendelsen hen til dig, ikke belaster miljøet.

Selvom det ikke er meget, så sker der udledningen af CO2 ved at drive en hjemmeside. Den mængde CO2 som det koster at drive Freeposter har vi klimakompenseret, hvilket betyder at vi betaler til konkrete tiltag, eksempelvis plantning af nye træer, som dækker den mængde af CO2 som hjemmesiden koster at holde kørende.

Vi udvælger løbende de organisationer som vi synes har de bedste projekter målrettet de udrydningstruede næsehorn og elefanter. 

Indtil videre doneret penge til WWF og Dyrenes Beskyttelse, hvor vi er erhvervssponsor.

Fortrydelse og reklamation

Har du fortrudt dit køb, skal du selv dække forsendelsen retur til Freeposter.

Du vælger selv hvilket fragtfirma du ønsker at benytte, men det er vigtigt at forsendelsen er med omdeling, da vi ikke afhenter pakker.

Du starter med at kontakte os på giveme@freeposter.org. Herefter vil vi sende dig yderligere instruktion på hvordan du returnerer din pakke.

Når du handler på Freeposter, har du som udgangspunkt 30 dages fortrydelsesret, fra at du har modtaget din pakke.

Fortrydelsesretten gælder dog ikke personlige plakater, fordi de trykkes på bestilling.

Har du modtaget et produkt som er beskadiget, så bedes du kontakte os på giveme@freeposter.org.
Send gerne billeder med af skaden.

Vi vil efterfølgende sende dig et nyt produkt. Det gamle produkt behøver du ikke sende retur til os.